آشپزی

آموزش تصویری قارچ سوخاری

 

معمولا یکی از پیش غذا های خوشمزه که در رستورانها  و فست فود ها سفارش میدهیم قارچ سوخاری میباشد که بسیار خوشمزه هست امروز طرز تهیه این پیش غذا خوشمزه را آموزش میدهم

مواد لازم قارچ سوخاری :

قارچ : ۳۰۰ گرم

آرد : ۱ پیمانه

آرد ذرت : نصف پیمانه

بیکینگ پودر : ۳/۴ قاشق چایی خوری

آب : یک پیمانه

نمک و فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم

پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری :

ابتدا آرد و آرد ذرت و ادویه و بکینگ پودر را به هم به خوبی مخلوط میکنیم

حال یک پیمانه آب را به مخلوط  بالا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یکدستی بدست آید

و حال قارچ ها را در مایه میگذاریم و خوب میغلطانیم تا تمام سطح قارچها به مایه آغشته شود

و سپس قارچها را با پودر سوخاری میپوشانیم

و حال در یک قابلمه کوچک و گود روغن به مقدار زیاد میریزیم و میگذاریم تا روغن داغ شود سپس قارچها را در روغن میاندازیم و حرارت گاز را متوسط میکنیم تا قارچها سرخ شود فقط حرارت کم نباشد که باعث میشود قارچها اب بندازد

حال قارچها را از روغن بیرون میاوریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود و بعد نوش جان کنید

 

منبع: chehnews.ir
امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا