کیک اسفنجی, آموزش پخت کیک, طرز تهیه کیک, کیک اسفنجی, نحوه پختن کیک

کیک اسفنجی

آموزش, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

cake

مواد لازم :

آرد الک شده

2 لیوان

تخم مرغ

3 عدد

آب

1 لیوان

روغن مایع

1 لیوان

شکر

1 لیوان

وانیل

يك سوم قاشق چايخوری

جوش شیرین

یک قاشق چایخوری

طرز تهيه :

تخم مرغ ها را شکسته درون ظرفی آن را خوب هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کرده و تا یک دقیقه خوب به هم بزنید آنگاه وانیل و جوش شیرین را افزوده و خوب هم بزنید بعد از آن آب و شکر را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود در پایان آرد را کم کم اضافه کرده تا گلوله نشود خوب مخلوط کرده تا یکنواخت شود. سپس درون قالب که از قبل چرب کرده اید مواد را درون فر ریخته با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار می دهیم.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پنج × 4 =

مطالب پیشنهادی

فهرست