دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

دسرهای خوشمزه و شیک مخصوص میهمانی

تنها چیزی که برای درست کردن این دسر خوشمزه و شیک نیاز دارین 3 چیزه: ژله، خامه یا بستی، لیوان. با این سه چیز می توانید دسر عالی برای مهمان هایتان درست کنید.

مواد اولیه:

  • آب سرد 5 پیمانه
  • خامه فرم گرفته برای تزیین
  • پودر ژله توت فرنگی 5بسته
  • توت فرنگی برای تزیین
  • خامه (یا بستی وانیلی) 2 پیمانه
  • آب جوش 5 پیمانه

طرز تهیه ژله ی توت فرنگی لایه ای در لیوان (آسان و شیک)

طرز تهیه:

لایه ۱:

یک پیمانه آب جوش را با یک بسته پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنید .بعد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم )سعی کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن.بعد یک پیمانه هم آب سرد اضافه کنید و هم بزنید و بین لیوان ها به طور مساوی تقسیم کنید .و حدود ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببنده.

لایه ۲:

ژله رو باز با یک پیمانه آب جوش حل کنید و سعی کنید ذرات ژلاتین کاملا حل بشن این کار باعث میشه ژله ی شفافی داشته باشین.بعدیک پیمانه خامه هم اضافه کنید (به جای خامه می توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید) هم بزنید تا خامه توش باز بشه البته در همون حد که خامه یا بستی توش باز بشه کافیه چون اگه زیاد هم بزنین حالت دورنگی رو از دست میده! کمتر هم زدن ژله با بستی یا خامه باعث میشه ژله خود به خود حالت دورنگ و دولایه پیدا بکنه!دوباره مواد را بین ظرف ها تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا ببنده.

برای لایه ی سوم مراحل کار مثل لایه ی اول هست.

لایه چهارم هم مثل لایه دوم.

و اما لایه آخر که تمام کننده هست مثل لایه اول انجام میدیم یعنی همان ژله معمولی(ترکیب ژله با 1 پیمانه آب جوش و حل کردن ذرات ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم کتری و ترکیبش با 1 پیمانه آب سرد)میریزیم روی لایه چهارم و ژله ی لیوانی مون اماده هست.

نکته ها:

1- این ژله خیلی راحت تهیه میشه فقط مدت درست کردنش هست که حدود 10 ساعت طول میکشه.

2- در آخر روی ژله رو میتونید با خامه ی فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید.

3- به جای ژله توت فرنگی از هر طعم ژله ای که دوست دارین میتونین استفاده کنین

4- این ژله ایده ی خوبی برای روز ولنتاین هست.

5- اگه روز قبلش درست میکنید روش رو با سلفون بپوشونید.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا