بستنی ، دسردسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

بستنی نعناع

bastaninana

مواد لازم :

نعناع ریز خرد شده 3 قاشق سوپخوری

پودر قند چهار و نیم قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 7 عدد متوسط

خلال پسته یک و نیم قاشق سوپخوری

خامه 500 گرم

وانیل نوک چاقو

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ را در یک کاسه استیل می ریزیم و همراه وانیل و پودر قند بهم می زنیم تا سفید، کشدار و پف کرده شود. خامه را داخل یک قابلمه کوچک با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید. زمانی که خامه جوش آمد زرده تخم مرغهای زده شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا مخلوط شوند. اگر زیاد هم بزنیم خامه بریده بریده می شود. اکنون از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم خنک شود. باز چند بار بهم می زنیم و ظرف را داخل فریزر می گذاریم تا بسته شود سپس آن را بیرون آورده هم می زنیم. 3 تا 4 بار تکرار می کنیم آخرین بار که خواستیم مواد را هم بزنیم خلال پسته و نعناع خرد و ریز شده را اضافه می کنیم و داخل فریزر می گذاریم . هنگام مصرف با خامه فرم گرفته و خلال پسته روی بستنی را تزئین می کنیم.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا