طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت قلقلی اسفناج,درست کردن قلقلی اسفناج

قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید

اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت تان را نمی گیرد اما مزه و طعم آن همیشه خاطرتان می ماند.

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :






اسفناج ۵۰۰ گرم
 سیب زمینی پخته ۱ عدد
 تخم مرغ ۱ عدد
 پیاز داغ  ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شود.
سیب‌زمینی پخته را رنده کنید.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذارید.
بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با کمی اسفناج و پیاز داغ می توانید سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست کنید.

 

منبع : آشپزی مثبت – bartarinha.ir

 


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/prepare1-spinach1-gholghol1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 × چهار =

فهرست