خواص جگر, خاصیت, خاصیت مواد غذایی, خواص, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها, فایده
  1. خانه
  2. /
  3. علمی ، سلامت و پزشکی
  4. /
  5. خواص مواد غذایی
  6. /
  7. خواص جگر

خواص جگر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :

 

 

جگر

 

 

جگر یکی از غنی‌ترین منابع گوشت‌ها و شامل آهن زیادی است اما به علت این که محل تجمع سموم بدن حیوان است (ارگان دفع سموم بدن) توصیه می‌شود؛ در صورت تمایل در هر هفته حداکثر یک بار و آن هم به میزان ۱۵۰ گرم مصرف شود.

 

آهن یکی از عناصر کمیاب در بدن بوده و نقش بسیار حیاتی دارد، معمولا در بدن به دو شکل قابل جذب یا سریع‌الجذب و یا سخت جذب وجود دارد.

آهنی که به صورت سریع‌الجذب است در مواد غذایی همچون انواع گوشت‌ها (مرغ و ماهی و گوشت سایر پرندگان و نیز گوشت غده‌ای یا شکمی مانند دل، قلوه، جگر و زبان) وجود دارد.

 

مواد غذایی همچون تخم‌مرغ، حبوبات، دانه کامل غلات و سبزیهای غده‌ای نیز حاوی آهن هستند اما آهن موجود در آنها از نوع دیر جذب است و لازم است برای تسهیل جذب آهن در آنها با مواد غذایی خورده شوند که جذب آنها را آسان کرده و یا با موادی مصرف نشوند که مانع جذب آهن آنها شود.

 

سبزی‌ها و میوه‌ها به علت داشتن ویتامین C و تسهیل جذب آهن در کنار مصرف حبوبات و تخم مرغ و غذاهایی که حاوی آهن دیر جذب‌اند، مصرف شوند و از مواد غذایی که جذب آهن آنها را به تاخیر می‌اندازد نظیر نوشابه و چای خودداری شود.

منبع:takmahfel.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

  خواص و مضرات تخم شربتی
برچسب ها
, , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 × چهار =

آراد برندینگ
فهرست