دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طعم خوش قهوه؛ از ویتنام تا ایتالیا

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت بدونیم: میلیون ها نفر در سراسر دنیا روز خود را با یک فنجان قهوه آغاز می کنند. اما هر کشور و فرهنگی شیوه خاص خود را در درست کردن قهوه دارد. با کمی تحقیق نمونه های مختلفی از کشورهای مختلف آورده ام که واقعا جالب هستند.

قهوه تخم مرغ (ویتنام)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

مواد اصلی آن زرده تخم مرغ، شیر تغلیظ شده، شکر و قهوه داغ می باشد.
قهوه لاپلند (فنلاند)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

قبل از ریختن قهوه در فنجان یک نوع پنیر محلی در داخل قرار داده می شود.
اسپرسو (ایتالیا)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

یک دستور کلاسیک همراه با تکه ای لیمو. ابتدا باید لیمو را ته فنجان یا روی دیواره های فنجان با قاشق پهن کرد.
قهوه لاگریما (آرژانتین)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

فقط چند قطره قهوه به مقداری شیر پر از کف اضافه می شود. به این نوع قهوه می توان شیر با قهوه نیز گفت.
قهوه بون بون (اسپانیا)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟



این قهوه قهوه اسپرسو با شیر تغلیظ شده است. وقتی دوباره با شیر معمولی ترکیب می شود به این مدل خاص تبدیل می شود.
قهوه تند (مراکش)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

آسیاب کردن چند نوع ادویه (کنجد، فلفل سیاه و جوز هندی) با دانه های قهوه معمولی یک نوشیدنی غیرعادی اما قوی ایجاد می کند.
قهوه با چای (هنگ کنگ)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

این ترکیب قهوه با چای شیر در جرعه اول تاثیر قوی خود را می گذارد و با چای، شیر تغلیظ شده، فلفل و قهوه درست می شود.
فراپه (یونان)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

قهوه، بستنی، شیر تغلیظ شده و مقداری آب خنک به همراه یخ طعم بسیار دلپذیری که معروف به فراپه می باشد تولید می کند.
قهوه توبا (سنگال)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

هنگام بو دادن قهوه به آن فلفل گینه اضافه می کنند. مراحل درست قهوه توبا همانند قهوه معمولی است.
قهوه با شیر و عسل (ترکیه)

یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف چگونه است؟

این یک نوشیدنی معروف در ترکیه است که به آن “قهوه مور قدیمی” هم می گویند.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا