شله زرد, پختن شله زرد, درست کردن شله زرد, دسر, شله زرد, طرز تهیه شله زرد, مواد لازم برای تهیه شله زرد, نحوه پختن شله زرد

شله زرد

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

shole-zard02

مواد لازم:

برنج 7 پیمانه

زعفران آبگرفته غلیظ شده با هل یک مثقال

شکر 300 . 2  کیلوگرم

روغن 100 گرم

کره یک قالب 100 گرمی

آب 14 پیمانه

دارچین به مقدار لازم برای تزئین

خلال بادام 150 گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام 50 گرم برای تزئین

گلاب و عرق بهارنارنج 1 پیمانه از هر دو

طرز تهیه :

ابتدا برنج را سه چهار بار می شوئیم و 4 برابر برنج آب ریخته با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی مغز آن پخته شد شکر را با کمی آب جوش آورده و داخل قابلمه ریخته و روغن آب شده همراه کره را هم به آن اضافه می کنیم. در آخر زعفران آبگرفته و هل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. خلال بادامها را هم داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرام آرام هم می زنیم تا جا بیفتد و آب نیندازد.

آب شله زرد نباید زیاد باشد و یا کم باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل.

بعد از کشیدن در ظروف مورد نظر با دارچین و خلال بادام و پسته روی آنرا تزئین می کنیم.

shole-zard

برچسب ها
, , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 × 3 =

مطالب پیشنهادی

فهرست