طرز تهیه ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
  6. /
  7. طرز تهیه ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت

طرز تهیه ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت سوران: ترکیب ژله و بستنی، از جمله ترکیبات خاص و خوشمزه است که احتمالا زیاد از آن استفاده کرده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی دسر، با بستنی و ژله و بیسکویت را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن خوشتان می آید.

مواد لازم:

  • شیر سرد 1 لیوان
  • آب جوش 1 لیوان
  • پودر ژله پرتقالی 1 بسته
  • پودر قند 3 قاشق غذاخوری
  • بستنی ساده 300 گرم
  • کره 100 گرم
  • بیسکویت 300 گرم
  • مغز گردو 1 پیمانه

 

طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه ژله بستنی ابتدا بیسکویت ها را پودر کنید سپس کره ذوب شده را به بیسکوییت ها اضافه کنید و بعد پود رقند را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و بعد کف ظرفی که می خواهید مواد را پهن کنید و خوب فشار دهید سپس ظرف را در یخچال بگذارید تا سفت شوند

 

در مرحله بعد نصف پودر ژله را در نصف لیوان آبجوش بریزید و هم بزنید تا پودرژله حل شود و بعد نصف لیوان شیر را که سرد است به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس مواد را به آرامی روی بیسکوییت ها بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله خودش را ببندد

 

سپس بستنی را با مغز گردو خرد شده مخلوط کنید و بعد از اینکه ژله خودش را گرفت روی ژله بریزید

 

در این مرحله نصف دیگر پودر ژله را به همان روش فوق در آبجوش و شیر بریزید و حل کنید و سپس برای اینکه ژله و بستنی با هم مخلوط نشوند ابتدا کمی از ژله را روی بستنی بریزید و بگذارید دریخچال تا خودش را ببندد بعد از اینکه ژله خودش را بست بقیه ژله پرتقالی را روی آن بریزید و مجددا در یخچال به مدت چندساعت بگذارید

  طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

 

تزیین دسر ژله بستنی پرتقالی : بعد از اینکه ژله بستنی آماده شد می توانید روی آن را خرده های بیسکویت و گردو خرد شده تزیین کنید

 

در تهیه دسرژله بستنی پرتقالی می توانید از اسانس های دیگر به جای پرتقال استفاده نمایید هم چنین اگر می خواهید ژله شفاف باشد به جای شیر از آب سرد استفاده کنید


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/452815/طرز-تهیه-ژله-بستنیِ-پرتقالی-با-بیسکویت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

, , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

13 − هفت =

آراد برندینگ
فهرست