طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: یک دستور آشپزی ساده با گل کلم و کره ی قهوه ای معطر که روی پاستا و کشمش و پنیر فتا را می پوشاند. تنها 5 دقیقه باید کنار گاز بایستید تا قهوه ای شدن کره را تماشا کنید. این غذا برای تعداد کمی مناسب شام است اما می تواند غذای اصلی تعداد زیادی باشد. 

 

چرا این دستور آشپزی را دوست داریم؟ در همان زمانی که پاستا برای جوشیدن و پختن لازم دارد، همه ی کارهای دیگر انجام می شوند.

تا به حال از خود پرسیده اید کره ی قهوه ای چیست؟ مطالب زیر را بخوانید و ببینید کره ی قهوه ای چیست و چگونه درست می شود.

 

مواد لازم:

  • پاستا (پاپیونی یا فارفاله) 240 گرم
  • کشمش طلایی (یا کشمش معمولی) 1/3 فنجان
  • آب (جوش) 1 فنجان
  • گل کلم (ساقه گرفته) 3 فنجان
  • کره 4 قاشق سوپخوری
  • پنیر فتا (خرد شده) 1/4 فنجان
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

چطور کره ی قهوه ای درست کنیم:

درست کردن کره ی قهوه ای تنها 5 دقیقه زمان لازم دارد.

1. باید یک تابه ی بزرگ و سنگین را روی شعله ی نسبتاً کم قرار دهید.

2. آب کردن کره را شروع کنید اما همینطور که آب می شود کره را کف تابه بچرخانید. کره خیلی زود می سوزد پس موقع انجام این کار نزدیک تابه باشید.

3. به چرخاندن کره روی حرارت ادامه بدهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.

4. زمانی که قهوه ای روشن و معطر شد شعله را خاموش کنید.

شعله را نسبتاً پایین نگه دارید. کره ممکن است خیلی سریع بسوزد.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

طرز تهیه:

1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بست بپزید. زمانی که 3 دقیقه تا مدت پخته شدن پاستا مانده بود گل کلم را اضافه کنید. سپس آبکش کنید.

  طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

2. در این مدت کشمش ها را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و تا موقعی که پاستا می پزد کنار بگذارید.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

3. کره را در یک تابه ی سنگین بریزید و آب کنید و گهگاهی کره را در تابه روی حرارت نسبتاً پایین بچرخانید. آنقدر به چرخاندن ادامه بدهید تا رنگ کره تیره شود. کره بایستی قهوه ای روشن و معطر شود. حواستان به کره باشد، ممکن است خیلی سریع بسوزد.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

4. زمانی که کره قهوه ای شد، پاستا و کلم را به آن اضافه کنید سپس کشمش آبکش شده را هم با پنیر فتای خرد شده داخل پاستا بریزید و هم بزنید. گرم سرو کنید.

 

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/486583/طرز-تهیه-پاستا-با-کره-قهوه-ای-و-گل-کلم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

9 − 8 =

آراد برندینگ
فهرست