دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

انواع پاناکوتای خوشمزه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

 

پاناکوتای ساده

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم

 

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

 

طرز تهیه:


1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.

 

پاناکوتای شکلاتی


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

 

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
  • پودر کاکائو: برای سرو
  • شکلات (رنده شده): برای سرو

 

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

طرز تهیه:


1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.

 

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.

 

پاناکوتای شکلات سفید


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

 

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

 

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
  • پسته: برای سرو

 

پاناکوتای ساده و شکلاتی

 

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.

 

3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا