سوپ ذرت, Corn, Corn Soup, Soup, آشپزی, آموزش, آموزش آشپزی, آموزش پخت سوپ, ذرت, سوپ, سوپ ذرت, طرز تهیه سوپ

سوپ ذرت

آشپزی

soupzorat

مواد لازم :

ذرت (بلال)      ۳     پیمانه

کرفس  ۱.۵     پیمانه

پیاز      ۱        عدد

شیر    ۱.۵     پیمانه

جعفری خرد شده       ۱.۵     پیمانه

آرد      ۳        قاشق سوپخوری

آب      ۳        پیمانه

نمک و فلفل       به مقدار کافی

طرز تهیه :

ذرت، کرفس، جعفری، پیاز و نمک و فلفل و آب را به مدت ۱ ساعت می پزیم و سپس از صافی رد می کنیم.

آرد را با  شیر مخلوط کرده ، به مواد می افزاییم  و می گذاریم تا سوپ کاملاً جا بیافتد.

برای تزئین از جعفری و گشنیز می توانیم استفاده کنیم.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دو + 11 =

فهرست