سوپ ذرت, Corn, Corn Soup, Soup, آشپزی, آموزش, آموزش آشپزی, آموزش پخت سوپ, ذرت, سوپ, سوپ ذرت, طرز تهیه سوپ

سوپ ذرت

آشپزی

soupzorat

مواد لازم :

ذرت (بلال)      3     پیمانه

کرفس  1.5     پیمانه

پیاز      1        عدد

شیر    1.5     پیمانه

جعفری خرد شده       1.5     پیمانه

آرد      3        قاشق سوپخوری

آب      3        پیمانه

نمک و فلفل       به مقدار کافی

طرز تهیه :

ذرت، کرفس، جعفری، پیاز و نمک و فلفل و آب را به مدت 1 ساعت می پزیم و سپس از صافی رد می کنیم.

آرد را با  شیر مخلوط کرده ، به مواد می افزاییم  و می گذاریم تا سوپ کاملاً جا بیافتد.

برای تزئین از جعفری و گشنیز می توانیم استفاده کنیم.

برچسب ها
, , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هشت − 7 =

مطالب پیشنهادی

فهرست