پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, پخت و پز, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, غذای آسان, غذای راحت, مواد لازم

پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.

مواد لازم:

  • نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
  • خامه‏: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • آب: ۳ لیوان
  • آرد برنج: ۱/۲ لیوان
  • کره: ۵۰ گرم
پتاژ برنج؛ سوپی غلیظ با طبعی ملایم

طرز تهیه:

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/825193/پتاژ-برنج-سوپی-غلیظ-با-طبعی-ملایم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پنج × یک =

فهرست