طرز تهیه شیرینی نسکافه ای, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, تهیه, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی, شیرینی پزی, شیرینی نسکافه ای, طرز, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه شیرینی نسکافه ای, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم, نسکافه

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 

 

شیرینی نسکافه ای تلخ,تهیه شیرینی نسکافه ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای تلخ

 

مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای :

آرد  ۲۲۵ گرم 
کره  ۲۲۵ گرم 
 نشاسته ذرت ۵۰ گرم 
 پودرقند  ۶۰ گرم
نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل و آب جوش مقداری

 

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای :

پودر قند و کره را با همزن حسابی مخلوط می کنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش بسیار کم (در حد ۱ تا ۲ قاشق) اضافه می کنیم و یک کم مخلوط می کنیم بعد از آن آرد و نشاسته الک شده را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

 

وقتی که خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هر مدلی که دوست دارید شکوفه بزنید. شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده + نه =

فهرست