طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, پخت و پز, درست کردن غذا, دستور پخت, دیپ ذرت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, غذای آسان, غذای راحت, مواد لازم

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو, روش پخت دیپ ذرت و هالوپینو

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

 

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی  4 ورق
 کنسرو ذرت 3 قوطی 
 فلفل هالوپینو خرد شده  2 عدد
خامه   نصف پیمانه
 پنیر پارمسان 1/4 پیمانه 
نمک و فلفل  به میزان لازم
 پنیر خامه ای 200 گرم 
 پیازخرد شده 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

برچسب ها
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

یک × 1 =

مطالب پیشنهادی

فهرست