پیش غذای فرانسوی؛ سالاد میگو و پاستا

مجله آشپزی مثبت: فرانسوی ها  با میگو یک پیش غذای دریایی خوشمزه دارند که اسم آن سالاد است ولی  ما می توانیم آن را به عنوان  یک شام سبک و مغذی بپزیم و نوش جان کنیم. سالاد میگو و پاستا

مواد لازم برای ۴  نفر

  • ۳۰۰ گرم بروکلی
  • ۴۰۰ گرم میگوی پاک کرده
  • ۲۵۰ گرم پاستای شکل دار
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۳ ق س روغن کنجد
  • ۱ ق س سرکه بالزامیک
  • ۱ ق س آب لیمو
  • ۱ ق چ شکر در صورت تمایل
  • ۵۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱. ابتدا  پاستا را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا کاملا نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را که از قبل آغشته به مقداری نمک و فلفل کرده اید، داخل تابه سرخ کنید. بعد از آنکه میگوها سرخ شد، آنها را از تابه در آورده و در یک ظرف مشبک قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شده و سرد شوند.

۲. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا گوجه فرنگی ها را به مدت ۴-۳ دقیقه داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را آبکشی کرده، پوست شان را گرفته، خرد کنید. بروکلی ها را هم در همان قابلمه به مدت ۴-۳ دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شوند، سپس آنها را در سبدی بریزید تا آب اضافی شان گرفته شود. اکنون در یک کاسه مناسب پاستا ، میگو، پنیر پارمسان، بروکلی و گوجه فرنگی را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.

۳.  برای تهیه سس در یک کاسه کوچک روغن کنجد را با سرکه بالزامیک، آب لیمو، کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل شکر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند و سس آماده شود، سپس آن را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 

مطالب پیشنهادی

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست