بستنی هلو با خامه, peach ice cream, بستنی هلو با خامه, تهیه بستنی, طرز تهیه بستنی, طرز تهیه بستنی هلو, طرز تهیه بستنی هلو با خامه, مواد لازم برای تهیه بستنی

بستنی هلو با خامه

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

peach-ice-cream

مواد لازم :

پودر شکر: 200 گرم

گلاب : 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری

هلوی بدون پوست و تازه و نرم : 6 عدد متوسط

شیر : یک لیتر

خامه : 300 گرم

شکر : 25 گرم

 

طرز تهیه :

شیر و 250 گرم شکر و گلاب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت بر می داریم تا مقداری سرد شود. در حین سرد شدن، هلوها را پوست کنده و له می کنیم و با آبلیمو و خامه و پودر شکر می زنیم تا فرم بگیرد. بعد آن را به مواد بستنی که اکنون ولرم شده است اضافه می کنیم و به آرامی بهم می زنیم و مواد را در ظرف پلاستیکی در دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. حالا آن را بیرون می آوریم و بهم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم. 3 بار با فاصله این کار را تکرار می کنیم تا حالت بستنی بگیرد. می توانیم در آخر با چند هلو نصفه شده و بدون پوست روی آنرا تزئین کنیم.

bastaniholoo

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دو + یک =

مطالب پیشنهادی

فهرست